Pre-sale gestart!

Nieuwbouw in Oosterparkkwartier

Wil je wonen in een knus buurtje op 10 minuten fietsen van de binnenstad? Waar je lekker kunt ontspannen, genieten van je eigen stadstuin? Dan is wonen in het Oosterparkkwartier uitermate geschikt voor jou!

Wil je wonen in een knus buurtje op 10 minuten fietsen van de binnenstad? Waar je lekker kunt ontspannen, genieten van je eigen stadstuin? Dan is wonen in het Oosterparkkwartier uitermate geschikt voor jou! Wij realiseren hier 97 koopwoningen en 22 huurwoningen. Huizen met 2 woonlagen, een traditioneel rijtjeshuis of een stoer 4-laags pand met een zee aan leefruimte. Je vindt het hier allemaal. Ook zijn er bijzondere hoekhuizen waarbij je de vrijheid krijgt om met een interieurarchitect de indeling te maken.

In het Oosterparkkwartier te Groningen worden in totaal 119 nieuwbouwwoningen met 2, 3 of 4 woonlagen aangeboden. Het woningaanbod wordt zo gevarieerd dat bijna iedereen hier kan slagen. De woningen zijn circa 75 tot wel circa 200 m2 groot.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het bouwnummer van jouw voorkeur. Belangstelling? Schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier.

 

Delen: Ik heb belangstelling