Binnenkort in verkoop: Oosterparkkwartier

Hier wil je nooit meer weg

Binnenkort in verkoop: Oosterparkkwartier, hier wil je nooit meer weg

Wil je wonen in een knus buurtje op 10 minuten fietsen van de binnenstad? Waar je lekker kunt ontspannen, genieten van je eigen stadstuin? Dan is wonen in het Oosterparkkwartier uitermate geschikt voor jou.

In het gebied langs de Florakade waar nog niets gebouwd is, komt het Oosterparkkwartier.
Huizen met 2 woonlagen, een traditioneel rijtjeshuis of een stoer 4-laags pand met een zee aan leefruimte? Je vindt het hier allemaal.

We gaan zo’n 120 nieuwbouwhuizen met 2, 3 of 4 woonlagen bouwen. De woningen zijn circa 75 tot wel 200 m2 groot. Zoek je een huis voor z’n tweetjes dan slaag je hier. Maar ook een groot gezin of iemand met behoefte aan een werkkamer is thuis in Oosterparkkwartier.
Om je een idee te geven, dit zijn de indicatieprijzen:

  • Type A1: vanaf € 250.000,- tot € 300.000,-
  • Type B1: vanaf € 300.000,- tot € 350.000,-
  • Type C1: vanaf € 200.000,- tot € 250.000,-
  • Type D: vanaf € 300.000,- tot € 400.000,-
  • Specials: hiervan zijn nog geen prijzen bekend

Het woningaanbod wordt zo gevarieerd dat bijna iedereen hier kan slagen. Mooi ook die stoere, iets verfijnde architectuur. Met bijzonder metselwerk en speelse details krijgen de huizen een eigen karakter.
En binnen deze woningen krijg je de vrijheid om met een interieurarchitect de voor jou beste indeling te maken.

Start inschrijving

Begin januari 2018 verwachten we te starten met de inschrijving. Dit houdt in dat vanaf dat moment je de mogelijkheid hebt om een optie te nemen op het bouwnummer van jouw voorkeur. Heb je een optie genomen, dan ga je samen met een interieurarchitect jouw woning op maat verder vormgeven. Pas als het huis jouw thuis is, teken je de koopovereenkomst. We verwachten najaar 2018 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring is dat de tijd vliegt.

Zodra de exacte datum en wijze van inschrijving bekend is, zullen wij dit via deze website en onze nieuwsbrieven communiceren.

Delen: Ik heb belangstelling